Kruid de varkensschnitzel met versgemalen peper en zout en wrijf ze in met citroenrasp. Verhit in een stoofpan de olie met de boter en braad hierin het varkensvlees rondom goudbruin. Voeg de sjalotten erbij en laat deze even meebruinen. Draai het vuur laag en giet het citroensap en de bouillon bij het vlees. Breng het geheel aan de kook en dek de pan af met een deksel. Laat het op een matig vuur zo‘n 20 minmuten zachtjes stoven. Haal het vlees uit de pan en laat dit op een warme plaats even rusten.
Giet de honing bij de braadjus en laat deze aan de kook komen. Leg de schnitzels op een voorverwarmde schaal.
Giet de braadjus door een zeef over het vlees.
Bereidingstijd: 45 minuten.
Tip: Serveer hierbij sperzieboontjes met gebakken spekjes en gebakken aardappeltjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |